Hjemmesiden hjelper på oppslutningen

websiteEn hjemmeside for klubben er viktig for oppslutningen. Da vil det være enklere å få informasjon og ikke minst å legge ut den informasjonen utøverne og foreldre trenger i en ellers travel hverdag.

Det man kan gjøre er å forhøre seg om det er noen som er flinke med hjemmesiden og programmering, slik at man kan sette opp siden for en rimelig penge. Eller man kan få profesjonelle IT-folk til å lage den mest utrolige hjemmesiden noen idrettsklubb noen sinne har sett. Også som basketball-klubb vil en nettside ha stor effekt.

For utøverne så er det en hjelp til å få oversikt over treninger, kamper og cuper de skal delta i. For foreldre er den helt genial, når man skal planlegge kjøring, vasking og kake-salget. Når noen er interessert i å starte i en slik klubb, men ikke vet hvem eller hvor de skal henvende seg, kan de bare søke om nettsiden via mobil eller maskin. Snart vil nye barn strømme til klubben som har alt på stell.

Nyheter sprer seg fort

Og når flere og flere for nyss om nyheten om den flotte hjemmesiden, så vil medlemstallene stige i stor fart. Aldersgruppene vil fylles opp, og klubbens bredde vil bli en glede for liten og stor. Alle vil spille på lag for å få klubben til å bli ledende i sitt området, ikke bare sportslig, men også som en breddeklubb der alle er velkomne. Både fokus på det lekne og sosiale mennesket, samt å prøve å skape flotte utøvere på alle slags nivå. Med hjelpsomme frivillige og engasjerte foreldre, vil barna drive idrett i trygge og sikre omgivelser. Når alt kommer til alt har nettsiden som startet som et prosjekt, fått inn noen sponsorer gjennom bekjentskap og godt arbeid, og alle vet hva som er rollen deres i en klubb der alle er avhengige av alle.